Sluiten

Wonen

Stationshaven in verkoop in April

Stationskwartier wordt ontwikkeld tot een unieke woon- en werkwijk, waar robuuste stadsblokken samen komen met groene fietspaden en binnentuinen. Diverse projecten zijn al opgeleverd, en van een aantal projecten is de bouw van gestart of deze zijn in verkoop.

Op 20 april 2024 zijn de 97 prachtige koopappartementen in Stationshaven in de verkoop gegaan.
Aanbod koopappartementen Stationshaven

Stationshaven is gelegen aan de Industriestraat en de Stationsweg. Stationshaven heeft een opvallende en goed doordachte architectuur. Trapsgewijs gebouwd, zodat iedereen altijd geniet van een prachtig uitzicht en mooie buitenruimten. Met volop parkeerruimte voor auto en fiets.

Alles staat hier in het teken van jouw nieuwe leven. Je hebt veel binnenruimte (vanaf ca. 50 m2 tot 150 m2), een eigen buitenruimte én genoeg parkeerruimte. Maar er is ook gedacht aan het leven buiten je woning. Denk aan een binnentuin met veel ruimte voor groen en heerlijk om te verblijven. De plint aan de Industriestraat omvat straks diverse dienstverlenende functies.


Deze kans wil jij niet missen.

Het woningaanbod bekijken, op de hoogte blijven van dit project, of je inschrijven? Ga dan snel naar de project website.