Dijk en Waard en PRO6 tekenen voor bouwhub en intentieovereenkomst

De ondertekening van een Intentieovereenkomst maakt een volgende stap mogelijk in het uitwerken van 188 betaalbare appartementen in het Stationskwartier. Met 72 sociale huurwoningen en 116 koopappartementen. Op een ander moment tekenden gemeente Dijk en Waard en PRO6 voor een bouwhub. Op de hoek van de Zuidtangent, de Feenstra locatie, realiseert de aannemer daar vanaf […]

De bouw aan het unieke 3kwartier is begonnen!

In Stationskwartier verrijst een nieuw icoon van allure: 3Kwartier. Dit is een unieke centrale plek om te wonen met de perfecte ligging tussen stad en groen, en direct bij het trein- en busstation. Het project bestaat uit 3 woonblokken verbonden door een prachtige vormgegeven parktuin, boven op de parking. Hier wordt een droom realiteit, want in maart is de bouw gestart.

Stationshaven in verkoop in April

Stationskwartier wordt ontwikkeld tot een unieke woon- en werkwijk, waar robuuste stadsblokken samen komen met groene fietspaden en binnentuinen. Diverse projecten zijn al opgeleverd, en van een aantal projecten is de bouw van gestart of deze zijn in verkoop.

Op 20 april 2024 zijn de 97 prachtige koopappartementen in Stationshaven in de verkoop gegaan.

Maak kennis met Nils Langedijk

“We geven vorm aan het nieuwe hart van Dijk en Waard. Hier kun je wonen dicht bij voorzieningen en na een drukke dag kun je lekker ontspannen in je eigen huis of buiten in de nabij gelegen natuur.”