HEERLIJK WONEN EN WERKEN IN STATIONSKWARTIER

Vite + React + TS

THUIS TUSSEN STAD
EN NATUUR

Met 1300 woningen, waaronder sociale huur, betaalbare koopwoningen en vrije sector koopwoningen heeft  Stationskwartier voor iedereen iets te bieden. In deze moderne wijk zijn robuuste en stoere stadsblokken verbonden door groene binnentuinen en prachtige ruimtes voor ontmoetingen. Hier vind je de perfecte woning voor je wooncarriere, als tussenstop, overstap, of eindstation.

3Kwartier

in verkoop, bouw gestart

3Kwartier wordt een unieke centrale plek om te wonen en bestaat uit 3 woonblokken. De verkoop van de 60 koop appartementen in BLOK45 is gestart. BLOK30 worden middendure huurwoningen. Beide woonblokken zijn gelegen aan de Industriestraat. BLOK15 gelegen aan de Handelsstraat worden betaalbare huurwoningen.

134 koop- en huurwoningen

Wonen van 47 – 129 m2

Kinderdagverblijf Babbels

Gasloos, Vloerverwarming

Ondergrondse parking en fietsenberging

Stationsmeester

in verkoop, start bouw april 2024

Modern betaalbaar en compleet afgewerkt – hier hoef je alleen nog je verhuisdozen uit te pakken. Duurzaam, energiezuinig. Twee markante woontorens verbonden door een heerlijke binnentuin. Commerciële ruimtes op de begane grond en een gezamenlijke huiskamer met flexwerkplekken. De daktuin op de half verdiepte parkeergarage is een gezellige groene ontmoetingsplek.

166 koop- en huurwoningen

Commerciële en bedrijfsruimtes

2 en 3 kamerappartementen

Woningen van 50-90 m2

Duurzaam en onderhoudsarm

Heerlijke groene binnentuin

Stationshaven

In verkoop medio april

156 Koop- en huurappartementen gelegen op de hoek tussen de Industriestraat en de Stationsweg. Opvallende architectuur met ruimte buitenruimten, een daktuin en vele verschillende woningtypes van klein tot groot. De werkruimten langs de straat zorgen voor levendigheid.

97 koopwoningen

59 huurwoningen Woonwaard

woningen vanaf 50 m2

Diverse bedrijfsruimtes

De Groene Trede

Gerealiseerd

Aan de Stationsweg staat De Groene Trede – een markant, trapsgewijs oplopend gebouw met verticale groenstroken in de gevels. De Groene Trede is een scharnierpunt tussen het groene achterland van Broek op Langedijk en het hoog stedelijke Stationskwartier. Van studio’s en woon/werkunits tot 3-kamer woonunits – deze appartementen hebben allemaal een ideale ligging en een prachtig uitzicht over het landschap.

62 appartementen

5 woon-werklofts

Studio’s, woon/werkunits, 3-kamer woonunits

5000m2 hoogwaardig stadsgroen

Gasloos en energiezuinig

Deelauto’s

Zuidwester

Start bouw Q2 2025

133 huurwoningen

Waarvan 54 sociale huur

Diverse bedrijfsruimtes

Stationspark

Start bouw Q2 2025

Ca. 230 koop- en huurwoningen

Centraal

Start verkoop Q4 2024

116 koopwoningen

72 huurwoningen (Kennemer Wonen)

Diverse bedrijfsruimtes

Seinpost

Start bouw 2025

Seinpost krijgt 75 koop- en huurwoningen. Door slimme plattegronden te introduceren wordt ideaal woongenot gecreëerd in een gebouw met een binnentuin en voldoende parkeergelegenheid.

75 koop- en huurwoningen

Diverse bedrijfsruimtes

1865

Start bouw 2025

220-240 koop- en huurwoningen

Diverse bedrijfsruimtes

Vers van de pers