STATIONSKWARTIER: ALLES WAT JE NODIG HEBT BINNEN HANDBEREIK

ALLE Voorzieningen op een rij

In Stationskwartier kom je tot rust in een levendige wijk. Aan de oostzijde zijn alle voorzieningen voor je dagelijkse benodigdheden, waaronder het winkelcentrum Middenwaard, huisartsen, supermarkten en scholen. Ook vind je hier leuke lunchtentjes en restaurants, de Vue bioscoop en theater Cool. Sporten, fietsen, picknicken aan het water, een bootje tochtje maken of een deelauto of deel(bak)fiets huren. In Stationskwartier komt ook nog een kinderdagverblijf, horeca en diverse werkplekken. In Stationskwartier is alles wat je nodig hebt binnen handbereik, en ben je thuis tussen stad en natuur.

Winkelcentrum Middenwaard

150 waaronder een Action, Blokker, Kruidvat, en nog veel meer. Bekijk het volledige winkel aanbod 

Onderwijs en scholen

Basisscholen, middelbaren scholen, en MBO onderwijs

Films en voorstellingen

Een filmavond in bioscoop Vue of ontdek het Cultuurcentrum Cool.

Het Zakenstation

de werkplek voor Noord-Holalndse ondernemers. Flexplekken, kantoorruimtes en vergaderruimtes.

Sportfaciliteiten en recreatie

De roeivereniging Ossa Heerhugowaard, voetbal- en tennisverenigingen en het zwembad Waardergolf.

Winkelcentrum Middenwaard

Het overdekte winkelcentrum Middenwaard heeft een winkel aanbod van meer dan 150 winkels op allerlei gebieden. Action, blokker, kruidvat, schoen- en kledingwinkels. Zelfs voor je dagelijkse boodschappen kan je hier terecht, met meerdere supermarkten en verswinkels. 

Daarnaast is er een ruim aanbod van lekker lunchtentjes en restaurants. Zo kan je tijdens of na het winkelen genieten van goeie koffie, een uitgebreide lunch of een heerlijk diner.

Station Heerhugowaard

Op steenworp afstand van Stationskwartier is het trein- en busstation Heerhugowaard. Vanuit hier bereik je gemakkelijk al je bestemmingen, en ben je binnen 10 minuten in Alkmaar en binnen 45 minuten in Amsterdam.

In de komende jaren wordt het stations Heerhugowaard ontwikkeld tot een openbaar vervoer-knooppunt. Hier komen fietsenstallingen, P+R, perronopgangen en een fiets- en wandeltunnel op de Stationsweg.

Recente artikelen